Would you give me back my rib

There are several pair of ribs that attached in me. Before i realized, its had gone, a rib from me. I searched for it, years past by, i seemly had found it. Now, you, my Sweet Ornament girl, would you give back my stolen rib? Complete me.

Continue Reading

Two Years from Now

20-12-2010 “Hai, lagi tidur yah tadi, maaf?” “Iyah, gapapa.. knapa?” “kamu nggak ngampus?” “nggak, pucat, pusing, anemia-ku kambuh sepertinya..” Morning call ku waktu itu nampak suram. Tidak sengaja membangunkan dia yang sedang beristirahat. Anemia sepertinya, atau kelelahan.. “Met istirahat yah..” ***

Continue Reading

Pizza!!

Hari Jum’at kmaren akhirnya gw menyuapi diri gw sendiri dgn Pizza!! Wood Oven Baked, btw.. sejak dr gw pertama mencicip Pizza,sampai dengan sesaat gw makan Pizza jumat kemaren, ntah ada aroma aneh yg nempel di Pizza, yg bikin gw nggak bisa makan.. (ya.. gw memang udik..), but this girl.. my Sweet Ornament Girl.. brought me […]

Continue Reading

Within this i confess

i am afraid, for what i’ve said should hurt you. For what i’ve suggested may bound you. I cannot deny the fact that i walk within traces and shadow from the previous man. Yet sometimes i maybe step at precisely same footstep, made same mistake. Please remind me, you are the one who can see […]

Continue Reading

Sweet Ornament

There was this girl, i met today. She is not someone that i just met, no. I met her at my campus, almost every day. It was the ornaments. It catches my attention, since i first saw it. At her hand. I like it, no LOVE it.. It was no special tribal motive, maybe just […]

Continue Reading

Gelas kopi misterius

“Hey kawan” “Aku?” “Ya, Kau..” “Pernahkah kau menginginkan sesuatu, seperti membaca isi hati seseorang?” “Hmm.. beberapa kali pernah, tapi tidak lama” “Kenapa?” “Beberapa hal memang dimaksudkan untuk tidak dibicarakan kawan..” ***

Continue Reading

Kisah tentang Android

Pas lagi buka e-mail dari mailing list isat-android, dapet kisah ttg android. Saya pikir cukup menarik, jadi saya putuskan untuk saya bagi disini.. 🙂 Kisah ini terbagi kedalam dua cerita.. panjang memang.. tapi tidak ada salahnya untuk dibaca..

Continue Reading

Wine, Two years old

Pas lagi stumbling, gw nemu tulisan gw dua tahun yang lalu. Gw masih inget ini untuk siapa.. judul catatan ini “Since I Can’t Understand You” After spending long time to know, few conflicts, numerous chats, I still can’t understand you There were a time when i just now your name. There were a time when […]

Continue Reading

No Lies Lied

Bogor, September 2010 Aku teringat sebuah kutipan “Once you lies, you better keep that lie until you die, or else you lost your trust” Sekali kau berbohong, sebaiknya kau simpan kebohongan itu dan bawa ke alam kubur. Atau kau akan kehilangan kepercayaan

Continue Reading